Online Marketing

Mijn website levert te weinig op

Waar Digdeeper jou mee kan helpen is meer aanvragen of verkopen via je website. Dit wordt o.a. bereikt met zoekmachineoptimalisatie of SEO. Het doel van SEO is het hoger scoren in de gratis resultaten van zoekmachines. Soms is de ingezette techniek van de website debet aan slechte prestaties binnen de zoekmachines. Een langzame website is hier een voorbeeld van. Op dat moment komt technische SEO tot zijn recht.

Een andere manier om meer bezoekers te krijgen op je website is SEA/PPC. Respectievelijk Search Advertising en Pay Per Click. Beiden komen erop neer dat je bezoekers koopt. Dat kan bij een zoekmachine zijn of een willekeurige website via bijvoorbeeld een banner. 

Maar wat als de bezoekers wel komen, maar niet dat doen wat je van ze verwacht? Dan is CRO op zijn plaats, Conversion Rate Optimization. Een conversie is het behalen van een zelfgesteld doel, zoals een aanvraag of aankoop.  Een CRO project kan bijvoorbeeld ontdekken dat er drempels zijn die een conversie in de weg staan.

Alle hierboven genoemde methodes voor meer online resultaat, hebben gemeen dat ze meetbaar zijn. Hierdoor zijn de kosten voor online marketing direct te relateren aan behaalde doelen.

Neem contact op Contact

  Contact informatie

  Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

  Naam

  Arthur Wetselaar

  Plaats

  Lichtstraat 6, 5611 XA, Eindhoven