Website Prestaties

Ik wil een beter beeld hebben van hoe mijn website presteert

De prestatie of performance van een website kan op veel verschillende manieren gemeten worden. De bekendste is Google Analytics. Maar als een snelle website heel belangrijk is, dan kom je er niet met Google Analytics alleen. Als je een overzicht wilt hebben van hoe hoog je in de zoekmachines staat, dan zijn er ook weer andere tools nodig. Alle meetinstrumenten hebben gemeen dat ze jou performance indicatoren of KPI willen geven. 

Een actueel probleem kan zijn dat de meeste website-eigenaren Google Analytics 3 inzetten. Die zal vanaf medio 2023 ophouden met functioneren. De opvolger, Google Analytics 4, zal niet voor iedereen de beste oplossing zijn. Als de privacy van je bezoekers zeer belangrijk is, dan zijn er alternatieven die daar hun specialisatie van maken.

De belangrijkste vraag is; krijg je met de huidige website statistiekenpakket(ten) het overzicht wat je wilt hebben? Of wordt je overladen met grafieken en tabellen en zie je door de bomen het bos niet meer? Digdeeper kan helpen met het uitkiezen van de juiste tools om de prestaties te meten en op maat gemaakte dashboards. 

Neem contact op Contact

  Contact informatie

  Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

  Naam

  Arthur Wetselaar

  Plaats

  Lichtstraat 6, 5611 XA, Eindhoven